NOVOSTI

Vaha poslije Lokomotive i prije PAOK-a

Trener Dinama Vahid Halilhodžić osvrnuo se na utakmicu s Lokomotivom na konferenciji za novinare nakon susreta.- Čestitao bih igračima na pobjedi i protivniku na korektnoj igri i zahvaljujem se svim momcima koji su radili ovdje dan i noć da bi pripremili teren za igru. Igra je bila fina, jedino bih istaknuo puno prilika koje nisu iskorištene. Protivnik je napravio dobru kontru. Opet kažem, na kraju sam zadovoljan i veliko „bravo“ za moje igrače – rekao je Halilhodžić.Kako ste zadovoljni realizacijom?

- Brine me malo ta realizacija. Imali smo desetak šansi. Ako stvoriš toliko šansi napravio si dobru igru. Doći će i ta bolja realizacija kroz neko vrijeme. Bilo je finih akcija i driblinga, šuteva i obrana golmana, a to nije bilo lako postići na ovakvom terenu. Također, Rukavina nije u top formi i još očekujemo da uđe u pravi natjecateljski nivo. Treba vremena za ta poboljšanja.Kakav je dojam ostavio Sylvestr?
- Definitivno je on igrač s klasom. Treba mu još da dođe u šanse. On ima borben duh i to mi je, na kraju krajeva, lijepo gledati kod cijele ekipe koja se bori - zaključio je trener Dinama te dodao kako igrači večeras idu svojim kućama. Sad slijede pripreme za utakmicu u Solunu.

- Pobjeda u Solunu puno bi nam značila, no nećemo još o PAOK-u. Za to ima vremena – rekao je na kraju Vaha.27.09.2010


ANKETA

Koji novi dres Dinama od PUME vam je najljepši?
Domaći dres svijetlo plavi
Gostujući dres zlatni
Europski dres tamno plavi
  


NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter
Copyright © 2018 DBSport Sva prava pridržana.
Početna | Novosti | O nama | Navijački Shop | Kids Shop | Kontakt Hosted by Fer projekt