NOVOSTI

Dejan potpisao za Lyon

Dejan Lovren od danas (srijeda) je i službeno član francuskih "lavova", nakon što je u podne stavio potpis na ugovor s nogometnim klubom Lyon. Konačan zaključak nakon svih dogovora i mišljenje cijeloga našeg kluba iznio je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić.
- Moram naglasiti kako je potpisan fantastičan ugovor na zadovoljstvo svih strana koje su u njemu sudjelovale. Koliko važnost ovaj transfer ima za Lyon govori i činjenica kako je konferencija za novinare u sklopu koje će Lovren biti predstavljen tamošnjoj nogometnoj i široj javnosti odgođena do poslijepodnevnih sati. Dotad bi, naime, iz Londona privatnim avionom trebao sletjeti predsjednik Lyona Jean Michel Aulas - istaknuo je vrlo zadovoljan Zoran Mamić.
Iz Lyona nam se, pak, javio i Dinamov glavni direktor Damir Vrbanović izrazito ponosan na posao koji je konačno zaključen. Dinamu je to, kaže, velika satisfakcija.
- Lyon je dobio pravi biser našega nogometa i jednog od najtraženijih igrača u ovome dijelu Europe. Veliko je to priznanje i našemu klubu, jer smo dokazali kako smo i u izuzetno teškim vremenima sposobni odraditi velik i uspjašen posao poput ovoga - pohvalio se Vrbanović istaknuvši kako se uz ponos radi dobro obavljenog posla miješaju i druge emocije.
- Ne možemo ne istaknuti da u isto vrijeme i žalimo što smo izgubili jednog tako talentiranog igrača, no nemamo moralno pravo onemogućiti razvoj takovoga talenta pred kojim je velika europska karijera - objasnio je Dinamov glavni direktor te nastavio:
- Lyon je jedan od najvećih francuskih klubova te ujedno i stalni sudionik Lige prvaka, a to je neprocjenjiva korist i za Dejana i za našu reprezentaciju koja je dugoročno riješila igrača na toj poziciji - smatra Vrbanović.
Lovren se u četvrtak, zajedno s Vrbanovićem, vraća u Zagreb gdje će obaviti još neke tehničke detalje, a nakon toga ponovno odlazi put Lyona u svoj novi klub u kojemu, prema riječima njihovoga trenera Claudea Puela, očekuju da Dejan što prije zaigra za prvu momčad.

 

www.nk-dinamo.hr13.01.2010


ANKETA

Koji novi dres Dinama od PUME vam je najljepši?
Domaći dres svijetlo plavi
Gostujući dres zlatni
Europski dres tamno plavi
  


Copyright © 2019 DBSport Sva prava pridržana.
Početna | Novosti | O nama | Navijački Shop | Kids Shop | Kontakt Hosted by Fer projekt