NOVOSTI

MEĐIMURJE-DINAMO 1:4

U posljednjoj utakmici prvog dijela sezone 1. HNL u Čakovcu su snage odmjerili momčad Međimurja i Dinama, a stadion su s napustili pobjedom s rezultatom od 4:1.
U 6. minuti bilo je opasno nakon kornera Moralesa, u odbijancu pred golom Međimurja lopta je zamalo završila u mreži.
U 19. minuti Papadopoulos probija po desnoj strani i ubacuje loptu pred međimurski gol, Banović je ne uspijeva zaustaviti, a Slepička kreće na nju. Međimurski vratar u posljednji trenutak hvata loptu, a Slepička pada.
U 22. minuti mrežu je zatresao Marijan Vuka, nakon što je Eliomar dodao loptu za Plantića, a ovaj je šalje između gostujućih nogu do Vuke.
Papadopoulos u 29. minuti šalje povratnu loptu Moralesu, a ovaj je šalje pored vratnice.

 U 35. minuti iz utakmice izlazi Milan Badelj, a ulazi Ivan Tomečak. 

U 46. minuti uslijedila je izmjena u momčadi Dinama, pa je tako iz igre izašao Papadopoulos, a ušao Andrej Kramarić.
Ubrzo je Dinamo izjednačio pogotkom Pedra Moralea u 50. minuti utakmice. Nisu Modri dugo čekali sljedeću priliku te vodstvo Dinama, pa je tako pet minuta poslije mrežu Međimuraca zatresao Miroslav Slepička, nakon što je u gužvi pred međimurskim golom Kramarić lijepo petom pronašao Slepičku, koji loptu šalje pored Banovića.
Morales se u 63. minuti umalo još jednom proslavio nakon što je Banović izašao s gola, ali praznu mrežu uspijeva obraniti domaća obrana.
U 65. minuti Modri su opet slavili i to pogotkom Kramarića, nakon što je lopta iz kornera doletjela do Barbarića, a on je spušta za Kramarića.
Modri su se itekako uhodali u niz golova u koji su upali na čakovečkom travnjaku, pa je tako nedugo nakon trećeg pao i četvrti gol koji je također obilježio mladi Andrej Kramarić. Loptu s ruba kaznenog prostora prema domaćim vratima šalje Slepička u pokušaju da prebaci golmana Banovića, a ovaj umjesto je samo spušta, i to ravno na nogu Andreja Kramarića.MEĐIMURJE – DINAMO  1:4

Čakovec, stadion ŠRC Mladost

Gledatelja: 4 000


SUCI: Alen Gerek (Zabok), Danijel Munić (Bregana) i Mario Galović (Slavonski Brod)

STRIJELCI: 1-0 Vuka (22.'), 1-1 Morales (50.'), 1-2 Slepička (55.'), 1-3 Kramarić (65.'), 1-4 Kramarić (80.')

MEĐIMURJE: Banović, Georgijevski, Amauri, Andre, Pintarić (71.' Milatović), Melnjak, Darmopil, Eliomar (57.' Lozo), Lima, Plantić, Vuka

DINAMO: Picak , Etto, Barbarić, Kovač , Ibanez, Sammir, Vrdoljak, Badelj (35.' Tomečak), Morales ( 69.' Calello), Slepička, Papadopoulos ( 46.' Kramarić )

 

www.nk-dinamo.hr07.12.2009


ANKETA

Koji novi dres Dinama od PUME vam je najljepši?
Domaći dres svijetlo plavi
Gostujući dres zlatni
Europski dres tamno plavi
  


Copyright © 2019 DBSport Sva prava pridržana.
Početna | Novosti | O nama | Navijački Shop | Kids Shop | Kontakt Hosted by Fer projekt