NOVOSTI

Dinamo ispao od Red Bulla

Trener Jurčić od prve je minute na travnjak poslao Butinu, Lovrena, Sammira, Glavinu, Chagu, Carlosa, Badelja, Vrdoljaka, Bišćana, Moralesa i Papadopoulosa.

U petoj minuti susreta slobodan udarac za „modre“ izveo je Pedro Morales, no lopta je preletjela svih osim Vrdoljaka koji iz jako teške situacije nije uspio ozbiljnije ugroziti Gustafssona.

Uslijedilo je nekoliko prilika gostiju, no Dinamova mreža ostala je netaknuta. U devetnaestoj minuti Carlos je pospremio loptu iza Gustafssonovih leđa, no sudac je poništio gol zbog zaleđa. Dvije minute kasnije Morales je dodao loptu Badelju, koji je uspio izboriti korner, no ništa se opasnije nije dogodilo ispred Red Bullovog gola.

Minutu kasnije zaprijetili su gosti. U prilici je bio Tchoyi, no Butina i Glavina otklanjaju opasnost, a potom je Zickler pucao u blok.U 30. Minuti udarac je oprobao Lovren, no i ovaj put bez rezultata. Tri minute kasnije gosti su postigli gol. Mrežu je zatresao Dušan Švenko, koji je izveo slobodan udarac, lopta je preletjela sve igrače i ušla u mrežu.

Uslijedio je pritisak „modrih“ . U 38.minuti pokušao je Badelj udarcem s 25 metara, no lopta je završila u bloku. Minutu kasnije Papadopoulos je u prilici, no rezultat je nažalost, ostao nepromijenjen. Još jednu šansu Dinamo je imao u 40.minuti. Carlos je prošao četiri igrača Salzburga, Sammir nabacio za Moralesa, no Čileanac je ovog puta neprecizan. Četiri minute prije kraja prvog dijela Lovren je u prilici, no Gustafsson hvata njegov udarac.

U posljednjoj minuti prvog dijela pucao je Chago čiji udarac odlazi pored gola.Tijekom poluvremena Jurčić je u svlačionici ostavio Chagu, a u igru uveo Slepičku. Samo dvije minute kasnijeDinamo je došao do izjednačujućeg pogotka. Morales je odlično dodao Papadopoulosu, Grk sam izbija ispred gostujućeg vratara i posprema loptu u mrežu Red Bulla za 1:1.U 62.minuti „modri“ su opet u prilici. Morales je dodao Sammiru, ovaj iz prve prebacuje na drugu stranu, no lopta je prošla malo iznad gola. U 74.minuti Pedro Morales snažno je pokušao udarcem s 30-ak metara, no gostujući vratar Gustafsson krajnjim ju je naporom odbio u korner.U 83.minuti utakmice gosti su došli do drugog pogotka. Lopta se odbila od vratnice, na nju je natrčao Nelisse i pospremio je u mrežu.

www.nk-dinamo.hr

 04.08.2009


ANKETA

Koji novi dres Dinama od PUME vam je najljepši?
Domaći dres svijetlo plavi
Gostujući dres zlatni
Europski dres tamno plavi
  


Copyright © 2020 DBSport Sva prava pridržana.
Početna | Novosti | O nama | Navijački Shop | Kids Shop | Kontakt Hosted by Fer projekt